Nadat vorige week de Raad van State oordeelde dat tussen het Ritsevoort en de Clarissenbuurt in Alkmaar een woon- en winkelcomplex gebouwd mocht worden heeft de gemeente geen contact opgenomen met de Historische Vereniging Alkmaar (HVA). Dit meldt het NHD.

De HVA had de gemeente een brief gestuurd waarin ze wezen op het feit dat het bestemmingsplan voor dit gebied ruimte laat voor interpretatie waar gebruik van zou kunnen worden gemaakt ten nadele van de bewoners.

Ook boden ze in deze brief aan om te inventariseren welke plaatsen in Alkmaar nadeel zouden kunnen ondervinden van de onduidelijkheid in het bestemmingsplan.

De PvdA stelt in de persoon van raadslid Leo van Etten daarom de vragen aan de gemeente waarom er niet meer is gereageerd op de HVA. Hij wil in de raadsvergadering van 11 mei antwoord op deze vragen.

Pin It
Bekeken: 4786x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/