Heiloo, 18 augustus 2014. Zondagavond heeft de politie in Heiloo een 54-jarige inwoner van Beek aangehouden, door een opvallende samenloop van omstandigheden. Hij bleek in het bezit te zijn van een auto, die als gestolen bij de politie geregistreerd stond en bovendien zaten op die auto ook nog gestolen kentekenplaten.

De politie kwam de man op het spoor nadat zijn autosleutels waren afgepakt door een caféhouder, die vond dat zijn gast teveel gedronken had om nog te rijden. Toen de politie aankwam was de man vertrokken, terwijl de gestolen auto nog voor de deur van het café stond. Na een zoekactie, waarbij ook Burgernet is ingezet, troffen agenten de verdachte lopend aan. Hij is aangehouden en wordt onder meer verdacht van de diefstal en/of heling van de door hem gebruikte auto. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Pin It
Bekeken: 864x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/