Alkmaar, 23 juli 2014. Minister-president Rutte heeft gesteld dat woensdag 23 juli 2014 een dag van nationale rouw in ons land is. Op deze dag komen de eerste slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17 aan in Nederland. In verband met deze dag van nationale rouw zal de Nederlandse vlag halfstok hangen op gebouwen van de gemeente Alkmaar. Inwoners kunnen hun vlag ook halfstok hangen.

Na de landing van de twee militaire vliegtuigen zal de aankomst in Nederland worden gemarkeerd met een trompetsignaal. Deze aankomst wordt verwacht om 16.00 uur. Na het trompetsignaal wordt er een minuut stilte in acht genomen. Iedereen kan zich hierbij aansluiten. Verder kunnen op verschillende momenten van de dag klokken worden geluid. Dit geldt met name tijdens de 5 minuten voor aankomst van de vliegtuigen.

20140723 nationale rouw

Pin It
Bekeken: 1331x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/