Alkmaar, 23 juli 2014. Maandag moest het golfslagbad in de Hoornse Vaart weer open zijn, maar dinsdag begon men pas met het leegpompen van het 25-meter bad en het vullen van het golfslagbad. De bedoeling was dat het golfslagbad vandaag weer beschikbaar zou zijn, maar helaas is men nog niet helemaal klaar. Op de website wordt, zodra het golfslagbad gevuld is, gemeld dat men er weer van kan genieten. Dit zal wellicht verderop in de middag nog zijn. Dinsdag kreeg men nog 50% korting op dagkaarten. Er wordt niet aangegeven of dit ook vandaag het geval is. 

Deze week heeft zwembad De Hoornse Vaart de Nemo Wipe Out. Hierin wordt een heuse wedstrijd gehouden. Wie door het opblaasbare parcours gaat wordt op tijd gemeten. De beste deelnemers gaan door naar de finale op zondag 17 augustus. De Nemo Wipe Out ligt er elke dag in van 10.00-16.00 uur.

Bron foto: Hoornse Vaart

20140723-hoornse-vaart

Pin It
Bekeken: 1071x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/