Alkmaar, 16 juni 2014. Artiance, centrum voor de kunsten in Alkmaar, kijkt terug op een succesvolle Open Dag die zaterdag plaatsvond. Ruim 2000 bezoekers hebben een workshop gevolgd, een muziekinstrument uitgeprobeerd of genoten van een van de optredens van amateurorkesten uit de regio tijdens het evenement Samen op het Plein. Optredens van Alkmaar Brass, Aurora Koedijk, Orkest Irene uit Sint Pancras en Jeugd Symfonieorkest Alkmaar zorgden voor een zomerse sfeer op het Canadaplein waar in de loop van de middag toch het zonnetje doorbrak.

Om 11.00 uur startte de dag met een spectaculaire opening van de nieuwe entree van Artiance door wethouder Anjo van de Ven. Vele muzikanten, acteurs, dansers en beeldend kunstenaars, allen cursist of docent bij Artiance, droegen bij aan een muzikale en theatrale act waarbij onder meer de bolero van Ravel werd gespeeld.

Het is mogelijk nu om je in te schrijven voor een van de vele creatieve cursussen bij Artiance die in september van start gaan. De nieuwe aanbodbrochures voor jeugd en volwassenen is gratis verkrijgbaar bij het artistieke centrum, de bibliotheek of op andere openbare locaties. Het complete cursusaanbod is ook te vinden op de website, waar het eveneens mogelijk is om je aan te melden voor een cursus.

20140616 opendag Artiance

Pin It
Bekeken: 966x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/