Alkmaar, 13 juni 2014. De laatste week gaat er geen dag voorbij of er is wel weer iets te melden over de kwestie Zaanstad - AZ - Alkmaar. Blijkbaar is de gemeente Alkmaar niet content met alleen wachten op het kort geding van 22 juli, want het college van burgemeester en wethouders heeft donderdag een brief naar AZ, SAB en het bestuur van Zaanstad en Wormerveer gestuurd waarin geëist wordt dat de overeenkomst van vrijdag 6 juni direct te ontbinden en schriftelijk toe te zeggen geen verdere uitvoering te verrichten. Zo meldt Dichtbij, die de brief in bezit heeft. Doen de partijen dit niet, dan voelt Alkmaar zich vrij om in het kort geding (niet nader genoemde) vorderingen te stellen. Zaanstad is niet onder de indruk en zal met AZ gewoon doorgaan met de ontwikkeling zodat het complex in Wijdewormer volgend jaar klaar zal zijn.

Een twistpunt is het moment van ondertekenen van de overeenkomst. De gemeente Alkmaar was in de veronderstelling dat er dinsdag 10 juni getekend zou worden en wilde zo snel mogelijk het kort geding aanvoeren. Een woordvoerder van Zaanstad heeft Dichtbij laten weten dat van daaruit niet aangeven was dat er op 10 juni getekend zou worden. Op 6 juni (de dag van ondertekening) werd wel medegedeeld dat er een officieel moment met toelichting voor dinsdag gepland was. Een misverstand bij gemeente Alkmaar? De woordvoerder liet tevens weten dat AZ 18 mei al een keuze had gemaakt en dat het voorstel een week later in de raadsvergadering aangenomen werd. Samen met wat papierwerk, hoefde er alleen nog een datum geprikt worden.

 

Pin It
Bekeken: 1360x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/