Alkmaar, 13 juni 2014. Woensdag 11 juni brachten de zeven sportklasleerlingen van PCC Bergen die zich sinds in april 2014 Nederlands kampioen snowboarden mogen noemen, een bezoek aan Snowworld Zoetermeer. Daar volgden ze een clinic snowboarden onder leiding van Michelle Dekker, die Nederland tijdens de Olympische Winterspelen in Sotchi vertegenwoordigde op het onderdeel alpine snowboarden.

De professionele snowboardclinic maakte deel uit van de prijs die de Bergense kampioenen in april wonnen. De sportklasleerlingen hadden zich uiteraard bijzonder verheugd op de training en de dag overtrof hun stoutste verwachtingen. Het team werd opgehaald van school en naar Zoetermeer gereden, waar ze eerst een lunch kregen aangeboden. Vervolgens werden ze door Michelle Dekker en haar trainer Pepijn van Schijndel flink aan het werk gezet. Op de baan kregen de leerlingen veel technische aanwijzingen van de beide professionals om onder meer de slalom goed onder de knie te krijgen. Na enkele verkenningsrondes door de poortjes werden de leerlingen uitgedaagd om er echt langs te carven. Nog een paar runs later werd er eenzelfde slalom naast gezet en konden de leerlingen tegen elkaar strijden.

Een aantal leerlingen gingen de uitdaging aan om het op te nemen tegen Michelle Dekker, maar ze bleek toch nog echt te snel. Het kampioensteam van PCC Bergen heeft zich kunnen uitleven op de rails en de schansen, en met de professionele training een mooie ervaring opgedaan.

 

 

Pin It
Bekeken: 1069x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/