Maandagavond vond in De Hoef een informatieavond plaats over het nieuw te bouwen crematorium in de Egmondermeer, op de plaats waar voorheen tuincentrum De Hoef stond.

Veel bewoners zijn niet blij met dit plan, te meer omdat in 2010 door de gemeente is beloofd dat het terrein weer groen zou worden als het tuincentrum ooit zou verdwijnen. Destijds waren er bovendien al plannen om in Heerhugoward een crematorium te bouwen.

De bewoners die bij de informatieavond aanwezig waren hadden nog meer redenen om geïrriteerd te zijn: de wethouder was er namelijk niet. Ook wezen de bewoners erop dat het een vreemde procedure is om eerst de besluiten te nemen en daarna pas een informatieavond te organiseren.

Ze voelden zich niet serieus genomen omdat volgens hen de gemeente bleef volhouden dat er in de buurt geen bezwaren tegen het crematorium waren.

Pin It
Bekeken: 6101x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/