Alkmaar, 29 mei 2014. Bij een ongeval op de Provinciale Weg (N244) zijn woensdagavond drie gewonden gevallen. Een Duits echtpaar reed met de auto vanaf het Noordhollandsch Kanaal over de parallelweg richting de Omval, waar zij door het te scherp nemen van de bocht op de verkeerde weghelft kwamen. De bestuurder van een tegemoet komend busje kon niet op tijd reageren en werd linksvoor vol geraakt. De drie betrokkenen zijn met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis, onder andere was men aangedaan door de uitklappende airbags. De Duitse bestuurder had tegen de politie gezegd dat de regensensor voor de ruitenwissers niet accuraat had gewerkt, waardoor hij slecht zicht had op de weg.

De weg moest tijdelijk afgezet worden voor de hulpverlening. Beide voertuigen moesten weggesleept worden. Vooral de Duitse auto was met onder andere een gebroken vooras flink beschadigd. Vanwege de drukte ontstond al snel een lange file langs het Noordhollandsch Kanaal. Vanaf het kruispunt bij de Omval moest verkeer richting Graft-De Rijp een alternatieve route nemen.

Foto's: DNP / H. Vrenegoor

 

Pin It
Bekeken: 1076x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/