Alkmaar, 28 mei 2014. De Langestraat is op (koop)zondag 1 juni een vrolijk accent met tal van verkoopdemonstraties. De gemeente organiseert in samenwerking met de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel, afdeling standwerkers, dit jaar voor de elfde keer een standwerkerconcours. Het Alkmaarse concours is officieel voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Standwerken.

Ongeveer 20 standwerkers uit het hele land strijden van 12:00 tot 17:00 uur om de titel ‘Beste standwerker van Alkmaar’. Van tapijtreiniger tot nagelsetjes en van pannen tot groenteklapper; er wordt van alles gedemonstreerd om te strijden voor deze felbegeerde titel. Alleen de beste standwerkers doen mee aan dit concours. 

Wethouder Elly Konijn (D66) van Citymarketing reikt na afloop de prijzen uit. Van harte: “Het concours is iedere zomer weer een van de hoogtepunten van de koopzondagen in de binnenstad. De humor en de levendigheid van de standwerkers maakt het tot een geweldige attractie.” Een deskundige jury beoordeelt de standwerkers op welsprekendheid, overtuigingskracht en originaliteit. Wethouder Konijn reikt de eerste, tweede en derde prijs uit rond 17.30 uur in Grand Café De Studio aan het Canadaplein.

Het concours valt samen met het het Groene Stadsfestival ‘Kost je weinig Energie’. Met ruim vijftig deelnemende ondernemers en organisaties is het één van de grootste duurzame markten van Noord-Holland. Het gratis festival is een echte familiedag met workshops, energieadviezen, activiteiten voor jong en oud en gratis goodie bags. Ook het Stadsfestival vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur rond de Grote Kerk.

Pin It
Bekeken: 985x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/