Regio Alkmaar, 25 mei 2014. Onopvallende videosurveillanten van Noord-Holland hebben zaterdag meerdere weggebruikers aan de kant gezet, die een gevaar waren voor zichzelf en vaak ook voor overige weggebruikers. Alle bestuurders die aan de kant werden gezet, konden de videobeelden van hun eigen onveilige verkeersgedrag bekijken. Risico's zoals hardrijden (ook bij wegwerkzaamheden), geen helm dragen op de bromfiets, asociaal rijgedrag, het rijden over het verdrijvingsvlak, kleven, onnodig links rijden en handheld telefoneren tijdens het rijden.

In de regio Alkmaar kwam de meest opvallende overtreding op naam van twee bestuurders van landbouwvoertuigen op de Ommering (N242) bij Alkmaar. Beide voertuigen reden op het gedeelte dat autoweg is. Tijdens het gesprek dat de videosurveillanten met de bestuurders hadden, bleek dat beide betrokkenen wisten dat ze daar niet mochten rijden, maar zij gaven aan dat het hen 5 minuten scheelde in hun reistijd. Zij kregen allebei een boete van enkele honderden euro’s.

 

Pin It
Bekeken: 944x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/