Alkmaar, 18 mei 2014. De kogel is door de kerk: AZ gaat een nieuw trainingscomplex realiseren in Zaanstad, en dus niet in Alkmaar. Afgelopen donderdag heeft de gemeenteraad de beslissing voor een krediet aan AZ nog uitgesteld omdat de club niets van zich liet horen waar het ging over de realisatie van een sportcomplex aan de westrand. Het college heeft teleurgesteld gereageerd en zal de nu ontstane situatie doorspreken en daar de contractuele afspraken die Alkmaar en AZ in 2011 maakten: "Het college van Alkmaar neemt kennis van de keuze die AZ heeft gemaakt voor vestiging van het trainingscomplex op sportpark Kalverhoek in Wijdewormer. Voor Alkmaar en alle Alkmaarse fans van AZ is deze keuze zeer teleurstellend".

Via de website van AZ laat directeur Toon Gerbrands weten dat het probleem bij een opnieuw ingediend bezwaar ligt. Langer wachten met een beslissing was volgens Gerbrands niet langer verantwoord. Voorzitter van de raad van commissarissen René Neelissen: “We zijn bij de keuze van de locatie heel zorgvuldig te werk gegaan, we hebben de termijnen die we voor de gemeente Alkmaar hadden gesteld zelfs drie keer opgeschoven om er met elkaar uit te komen. Toen bleek dat wederom vertraging aan de orde was en er nog teveel losse einden waren, hebben we gekozen voor de zekerheid van Sportpark Kalverhoek waar we meteen aan de slag kunnen.”

Pin It
Bekeken: 1992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/