Alkmaar, 17 mei 2014. Alle kinderen van de basisschool De Prinsenhof gaan maandag 26 mei meedoen aan een sponsorloop voor de Stichting Alpe d’HuZes. Het initiatief is afkomstig van de moeder van twee oud-leerlingen, Brigitte Dubbelaar. Zij heeft van dichtbij meegemaakt hoe de partner van haar vriendin overleed aan kanker. Daarom wil zij proberen de Alpe d’HuZes te bedwingen, waarvoor ze zich wil laten sponsoren. De opbrengt gaat, via Stichting Alpe d'HuZes, volledig naar de KWF Kankerbestrijding.

De school ondersteunt de actie van Brigitte: “Ook onze school heeft te maken (gehad) met kanker. Een aantal jaar geleden is bij ons Juf Juliët op jonge leeftijd aan deze verschrikkelijke ziekte overleden en door deze sponsorloop herdenken we haar ook nog eens extra”, zo verklaart directeur Ab vogel.

Pin It
Bekeken: 1758x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/