Alkmaar, 30 april 2014. Op zaterdag 17 mei en zondag 18 mei komen dans, zang en en kunst bij elkaar in Theater de Vest. Balletschool Attitude, met locaties in Alkmaar en Bergen, zal op die dagen optreden met het zelf geschreven danssprookje Sneeuwkapje. Peter Leung, topdanser van het Nationale Ballet en choreograaf, heeft een belangrijke bijdrage gehad in de choreografie.

Voordat de voorstelling begint, en tijdens de pauze, zal kunstenares Kitty Meijering een expositie houden. Haar schilderijen zijn voornamelijk werken van danseressen en vrouwelijke figuren. Ook is er de mogelijkheid om een lootje te kopen waarmee een kunstwerk van Kitty Meijering gewonnen kan worden.

Na de pauze smelten alle onderdelen samen. Alle moeders en dochters van Balletschool Attitude zullen samen dansen, Esther Verrey zal live zingen, Lucas Hikke zal de dans en zang begeleiden op de piano en dit alles gebeurt in een decor van schilderijen van Kitty Meijering. Kaarten á 15 euro per stuk zijn te verkrijgen bij Theater de Vest of Balletschool Attitude. 

20140430 Balletschool attit

Pin It
Bekeken: 2263x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/