Alkmaar 30 april 2014. De eis van de gemeente aan kinderkookcafé Autstekend om de gevelborden weg te halen, heeft op de Facebookpagina van Rob de Vries tot een hoop verontwaardigde reacties geleid. Rob geeft aan dat het bord niet wit had mogen zijn en dat het logo op het bord te groot is. OPA heeft na de berichtgeving inmiddels schriftelijke vragen gesteld aan het college. Zo wil de partij graag van het college weten of zij op de hoogte zijn van de dwangsom die de gemeente heeft opgelegd. Ook wil OPA weten of het college ook van mening is dat de gevel alleen maar is opgeknapt en een verrijking is voor Alkmaar en of het college bereid is om tot een passende oplossing te komen. 

Niet alleen OPA steunt Autstekend, ook collega ondernemers op de Oudegracht spreken op Facebook openlijk hun steun uit zoals Geoffrey Smith van 10voor5  "Als mede-ondernemers op een van de mooiere grachten in Alkmaar spreken we natuurlijk ook ons onbegrip en onze irritatie uit over dit brevet van onvermogen Rob de Vries @autstekend wij steunen jullie."

Pin It
Bekeken: 1258x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/