Alkmaar, 30 april 2014. Na het succes van het Winterpeen Festival in januari organiseert Victorie op zaterdag 10 mei het Lente Ui Festival. Bij het Winterpeen Festival kreeg je gratis entree als je een winterpeen meenam, en bij het Lente Ui Festival is de toegang gratis met, je raadt het al, een bosje lente uitjes. Zonder lente ui is de toegang 7,50 euro per persoon. Kaarten hiervoor zijn in beperkte oplage beschikbaar bij Kinki Kappers Alkmaar.

Festivalkok Shef Shenkie zal tijdens de avond een grote lente ui soep koken, die vervolgens gratis zal worden uitgedeeld onder het aanwezige publiek. Tijdens het festival kun je in drie area's terecht: in de grote zaal Roquefort een electric party verzogen. In het bovencafé zal De Fietsenstalling techno ten gehore brengen en in de kleine zaal kun je terecht voor de Nachtstrand Chillout. 

Kijk -hier- voor een impressie van het Winterpeen Festival.

Pin It
Bekeken: 1304x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/