Alkmaar, 30 april 2014. De vijfde kaasmarkt van dit seizoen zal worden geopend door Marcel de Boer, redacteur van Het Financieele Dagblad. Vrijdag 2 mei om 10:00 uur zal hij op uitnodiging van de directeur van CONO Kaasmakers, Eric Hulst, geheel traditioneel de bel van de kaasmarkt luiden. Voorafgaand aan de opening zullen ze op het stadhuis worden ontvangen. 

Reden om De Boer uit te nodigen voor de opening is dat hij een artikel voor Het Financieele Dagblad verzorgt over de bouw van een nieuwe kaasmakerij voor CONO Kaasmakers. CONO produceert onder andere de beroemde Beemsterkaas. De nieuwe kaasmakerij moet de groenste ter wereld worden. Het miljoenenproject zal verrijzen vlak naast de huidige locatie in het werelderfgoed van Unesco,de Beemsterpolder. De bouw moet over drie maanden voltooid zijn.

Pin It
Bekeken: 983x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/