Alkmaar, 16 april 2014. Hoewel dinsdag nog werd aangekondigd dat de zwemlessen hervat zouden worden op vrijwillige basis, zijn de deuren van het ZwemCenter in Alkmaar West toch gesloten gebleven. Op de website van de oudercommissie wordt gemeld dat het zwembad van rechtswege is gesloten. Het zwembad is officieel failliet verklaard door de rechtbank. Volgens de oudercommissie heeft het dus ook geen zin om naar het bad te gaan. Wel zijn ze om de tafel gaan zitten met de curator om te kijken hoe de zwemlessen zo snel mogelijk weer kunnen worden hervat.

Het hele incident zou zijn ontstaan omdat de vorige eigenaar Michel Vaatstra van ZwemCentrum, alvast de contributie collecteerde voor dit jaar, waardoor de nieuwe ondernemer 80.000 euro misgelopen zou zijn. Vaatstra heeft echter in een persverklaring op 7 april naar aanleiding van gelijke ophef rond ZwemCentrum Dalfsen, laten weten het plotselinge verval te betreuren en geschokt te zijn door de beschuldigingen.

Pin It
Bekeken: 1375x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/