Heerhugowaard, 16 april 2014. De gemeente Heerhugowaard organiseert donderdag 17 april een verkoopavond voor woningen en vrije kavels. Het gaat om 69 nieuwe woningen in De Draai. Deze zijn te koop vanaf €149.950,- vrij op naam. In het Land van Luna in Heerhugowaard-Zuid gaan vrije kavels in de verkoop. De avond duurt van 18.00 t/m 21.00 uur.

De gemeente heeft nog een aantal vrije kavels te koop waarop vrijstaande woningen gebouwd mogen worden. Het gaat om vrije kavels, 'supervrije' kavels en kavels met een accent. De kavels variëren in grootte van 307 tot 792 m2. Dit biedt een buitenkans voor mensen die vrijstaand willen wonen. Meer informatie over de kavels is op te vragen bij het verkoopteam van De Draai via telefoonnummer: 14072. Zie ook de website Wijk bij de Dijk of Facebook. In het Land van Luna zijn elf vrije kavels te koop waar vrijstaande woningen mogen worden gebouwd, variërend van 350 tot 730 m2. Op de verkoopmanifestatie is direct informatie bij de gemeente en makelaar in te winnen. 

In De Draai worden de komende jaren ongeveer 2.700 woningen en bijbehorende voorzieningen gerealiseerd. De gemeente heeft als doel gesteld een duurzame wijk te creëren met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen voor zowel gezinnen, alleenstaanden, als voor mensen met of zonder beperkingen in een wijk met een dorps karakter.

Pin It
Bekeken: 1642x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/