Alkmaar, 09 april 2014. Dit jaar vindt van 19 t/m 26 april de Nationale Sportweek plaats. De gemeente Alkmaar pakt dit jaar groots uit en daarom worden dagelijks vele sportieve activiteiten georganiseerd op verschillende locaties in de stad. Het belooft een spectaculaire week te worden met meer dan 25 clinics, proeflessen, sportmiddagen en toernooien! De activiteiten zijn vrij toegankelijk voor alle inwoners van Alkmaar. Om erachter te komen wat er allemaal te doen is tijdens de sportweek kunt u hier een kijkje nemen.

Tijdens de Nationale Sportweek staat kennismaken met sport centraal en worden er voor jong en oud activiteiten georganiseerd. De week wordt geopend met een sportmarkt in het centrum van Alkmaar, op en rond de Paardenmarkt. Op deze sportmarkt zullen de Alkmaarse sportverenigingen zich presenteren. Daarnaast stellen gedurende de week veel verenigingen hun lessen open en kunnen potentiële nieuwe leden gratis de sport uitproberen. Naschools kunnen kinderen onder andere meedoen met golfclinics (zowel binnen als buiten), trampolinespringen en gratis activiteiten in het zwembad de Hoornse Vaart. Voor de 55+ doelgroep organiseert tennisvereniging Oudorp speciale open lessen. Bedrijventeams die zich hebben aangemeld voor de 'Alkmaar City Run By Night' kunnen zich in de Sportweek voorbereiden met een speciale hardloopclinic.

Pin It
Bekeken: 1215x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/