Alkmaar, 8 april 2014. De 44-jarige Brenda van E. en de 45-jarige Mike B. uit Avenhorn moeten, als het aan justitie ligt, 1,1 miljoen euro betalen. Ook hoorden ze allebei twee jaar celstraf (waarvan 1 jaar voorwaardelijk) tegen zich eisen voor het houden van een hennepplantage op zolder in een huurwoning in Heerhugowaard. De 1,1 miljoen euro komt niet uit de lucht vallen, het is volgens het OM de geschatte opbrengst van 27 keer oogsten. Naast dit bedrag moet er ook nog een flink bedrag worden betaald aan de energiebedrijven voor het rommelen met de meters. Volgens Brenda is ze onschuldig. Ze blijft volhouden dat ze, sinds ze is gaan samenwonen met Mike en het huurcontract van op zijn naam liet zetten, niet weet wat er speelde in de betreffende woning.

Mike daarentegen gaf meteen toe dat hij schuldig was aan de wietteelt maar noemt de schatting van 27 oogsten dikke onzin. “Ik heb drie keer geoogst en de laatste is bij de politie-inval in beslag genomen.” Behalve de wietteelt stonden ook nog illegaal wapenbezit, stroomdiefstal en het witwassen van crimineel geld op de dagvaarding.

Pin It
Bekeken: 1353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/