Alkmaar, 31 maart 2014. Popup is nieuw in Alkmaar. Popup biedt masterclasses, clinics en interviews door de beste muzikanten uit de business. Popup geeft de Alkmaarse popscene een impuls en brengt popmuzikanten naar een hoger niveau. Landelijk bekende popartiesten komen naar Alkmaar om hun kennis te delen en musici te inspireren om zichzelf verder te ontwikkelen. Popup geeft talent een boost en brengt muziek naar een next level!

Donderdag 10 april om 19.00 uur start Popup met Songwriting Next Level. Voor iedereen die wel eens een nummer schrijft en nog beter wil worden, als arrangeur of als tekstschrijver. Maandag 14 april is het vervolg: PR Next Level. Je hebt een goed nummer maar wat doe je er vervolgens mee? In twee uitgebreide sessies bij Artiance geven de landelijk bekende musici Gerhardt en Onno Smit (van Beans and Fatback) veel tips, tricks en praktijkvoorbeelden. Maar musici gaan vooral zélf aan het werk. Kaarten via de website van Popup Alkmaar.

Naast clinics en masterclasses organiseert Popup ook bijzondere korte projecten waarbij musici de kans krijgen medemuzikanten te ontmoeten om met elkaar iets bijzonders neer te zetten. Op de agenda staat een live jam van Lefties Soul Connection waarbij muzikanten kunnen jammen met deze fantastische band. Bij het Cross Link Cover Project worden klassiekers uit de popmuziek die gebruikmaken van bijzondere strijk- en blaasarrangementen. 

Laat het Vanavond Gebeuren is een serie inspirerende gesprekken met popmuzikanten die in TAQA Theater De Vest hun theaterconcert spelen. Gespreksleider Bas Barnasconi, bekend van Pinkpop, Lowlands en DWDD, gaat op zoek naar het verhaal achter de muziek. Popup, de leerschool voor popmusici, breidt de komende maanden het repertoire verder uit: met een demopanel met bekende managers, A&R managers en boekers, clinics arrangeren, produceren en meer.

Popup is een initiatief van Artiance Centrum voor de Kunsten, Poppodium Victorie en TAQA Theater De Vest en richt zich op alle mensen (amateurs en professionals) die zich verder willen verdiepen in de popmuziek. Het Alkmaarse popinitiatief Popup is door het Fonds voor Cultuurparticipatie uitgeroepen tot een landelijk voorbeeldproject en heeft hiervoor als waardering een meerjarensubsidie ontvangen. Mede door deze subsidie zal Popup vanaf april volop activiteiten gaan uitvoeren op diverse locaties in de stad. Ook wethouder Cultuur Anjo van de Ven van de gemeente Alkmaar heeft Popup warm ondersteund bij de opstart en de planvorming.

Pin It
Bekeken: 1760x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/