Alkmaar, 29 maart 2014. Bouwfonds Ontwikkeling stelt haar nieuwbouwwoningen in heel Nederland open tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 5 april.  In Alkmaar kan men bij de Veneetse Kade terecht. Op die dag kunnen geïnteresseerden diverse typen te koop staande nieuwbouwwoningen bezoeken. Een kijkje nemen kan geheel vrijblijvend en zonder afspraak tussen 11.00 en 15.00 uur. Op locatie zijn adviseurs aanwezig die rondleidingen geven en vragen beantwoorden.

Marlous Mok van Bouwfonds Ontwikkeling: "Woningzoekenden willen zoveel mogelijk informatie over de mogelijkheden van een nieuwe woning verzamelen. Daarom bieden wij belangstellenden op 5 april de kans om zelf de voordelen en het comfort van een nieuwbouwwoning te ervaren. Ook staan we die dag klaar om andere informatie te verstrekken, bijvoorbeeld over de financiële voordelen. Zo betaalt de koper van een nieuwbouwwoning geen overdrachtsbelasting en is men qua energiekosten stukken voordeliger dan bij bestaande bouw." 

Op de website Open Huis Nieuwbouw zijn alle woningen te vinden die Bouwfonds openstelt op de NVM Open Huizen Dag op 5 april aanstaande.

Pin It
Bekeken: 1385x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/