Alkmaar, 28 maart 2014. De voorbereiding ter realisatie van het nieuwe, moderne sportcomplex De Meent in Alkmaar is op dit moment in volle gang. Omdat ook horeca een plek krijgt in het niewe complex, is Alkmaar Sport N.V. per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde ondernemer die de horecavoorzieningen wil gaan beheren en exploiteren. De Nieuwe Meent, waarmee een investering van circa 20 miljoen gemoeid is, behelst een multifunctionele (sport)voorziening van (inter)nationaal niveau. Diverse soorten sporthallen, een ijsbaan & -hal, multifunctionele ruimtes en een evenementenhal combineren alle elementen voor een sportvoorziening met een duidelijke regionale functie. Alle niveaus van sport zullen elkaar op één locatie ontmoeten en daarbinnen mag een gezellige, sfeervolle en bruisende horecavoorziening niet ontbreken.

Alkmaar Sport N.V. vraagt grote betrokkenheid van haar samenwerkingspartners en wil daarom de nieuwe horecaondernemer reeds vroegtijdig in het bouwproces selecteren. Deze vroegtijdige selectie vergroot de afstemmingsmogelijkheden tussen beide partijen. Bovendien kan Alkmaar Sport zo gebruik maken van de kennis en kunde van de ondernemer ter optimalisatie van de te realiseren horecavoorziening binnen het grotere plan.Is uw enthousiasme gewekt? Informatie over de nieuwe Meent, de selectieprocedure en de bijbehorende planning kunt u opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 1205x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/