Bergen, 26 maart 2014. Gymvereniging Be Quick verzorgt dagelijks gymlessen in de Jan Hoogervorst en Saenegeest gymzalen in Bergen. Voor de dinsdag van 16.00 tot 20.00 uur zijn zij vanwege ziekte van de huidige lerares hard opzoek naar een trainer die de lessen wil verzorgen.

De lessen op dinsdag worden in de Saenegeest (gymzaal Zakedijkje) gegeven. Het gaat om een peutergroep, kleutergroep en twee groepen oudere kinderen (groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8). Verzorg je graag gymnastieklessen, volg je een relevante (sport)opleiding of heb je deze afgerond, of ben je in het bezit van het gymnastiekleider 3 diploma? Dan zijn we opzoek naar jou! Als je voor korte tijd wilt invallen zijn we geholpen, maar ook als je voor langere tijd de verantwoordelijkheid van de dinsdaglessen op je wilt nemen zijn er mogelijkheden.

Be Quick Bergen is een gezellige vereniging, meer informatie over de vereniging op de website van vereniging.

 

Pin It
Bekeken: 1002x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/