Alkmaar, 26 maart 2014. De gemeente grijpt in bij de perikelen rond kinderboerderij d'Oosterhout.  Per 1 oktober 2014 is de huurovereenkomst met de stichting die de kinderboerderij beheert opgezegd. Het is het gevolg van een volgens het 'oude bestuur' niet geldige coup van het 'nieuwe bestuur'. Daarbij zoudens zelfs bedreigingen zijn geuit en is tijdens bestuursvergaderingen particuliere bewaking ingezet om het 'oude bestuur' buiten de deur te houden. In samenspraak met de buurtbewoners wil de gemeente een nieuw bestuur samen te stellen.

De kinderboerderij krijgt geen subsidie en daait op de inkomsten uit het horecapaviljoen. Voor Tree Buitenschoolse Opvang heeft het geen gevolgen, de gemeente heeft inmiddels contact gehad met de BSO. Volgens wethouder Van de Ven mogen "kinderen maar ook ouders en betrokken medewerkers van de BSO niet de dupe worden van de huuropzegging".

Pin It
Bekeken: 2020x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/