Alkmaar, 25 maart 2014. Zowel Rebounce Vocal Group als het Haarlems Jazzkoor hebben iets te vieren. Rebounce bestaat 5 jaar en het Haarlems Jazzkoor viert zijn 3e lustrum. Redenen genoeg voor twee feestelijke en bijzondere concerten: zaterdag 29 maart viert Rebounce het lustrum met als gast het Haarlems Jazzkoor in de Remonstrantse kerk aan het Fnidsen, aanvang: 20.15 uur. Zondagmiddag 30 maart doet Rebounce de return in Zang en Vriendschap, aanvang 15.00 uur. Entree voor ieder concert is € 10,00.

Een unieke gelegenheid om te genieten van twee bijzondere koren. De concerten staan in het teken van verschillende stijlen Jazz. Het Haarlems Jazzkoor zingt jazz standards met een aanstekelijk enthousiasme. Rebounce raakt met haar bijzondere koorklank in onder andere close harmony jazz ballads, geïnspireerd door hedendaagse vocale topgroepen. Er wordt zowel a capella, als begeleid door het Walter Mooij Jazz Trio gezongen. Dit alles afgewisseld met instrumentale nummers.

Meer informatie op de website van Rebounce.

Pin It
Bekeken: 1237x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/