Heerhugowaard, 19 maart 2014. Dinsdag 25 maart om 10.00 uur geven Ronald van der Veen (orgel) en Fred Suring (lezing), muziekdocenten van Cool Kunst en Cultuur, de concertlezing Van Sweelinck naar Bach in de Ontmoetingskerk te Heerhugowaard.

Nederlanders mogen met enige trots kijken naar de eigen componist Jan Pieterszoon Sweelinck (1562-1621). Hij was de wegbereider voor het genie van de Barokmuziek: Johann Sebastiaan Bach (1685-1750). Ronald van der Veen en Fred Suring nemen het publiek mee op een muzikale reis van Sweelinck naar Bach en gaan onderweg in op de belangrijkste kenmerken van de muziek van Sweelinck, Bach en hun tijdgenoten. Fred Suring vertelt het verhaal en Ronald van der Veen brengt de muziek tot leven op het kerkorgel.

De toegang bedraagt €10,00, inclusief koffie/thee. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de servicebalie of website van Cool, of  in de kerk voor aanvang van de concertlezing.

Pin It
Bekeken: 1160x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/