Alkmaar, 17 maart 2014. Na een pauze van drie weken pakten de waterpolodames van DAW de draad weer op tegen Watervlo, en dat deden ze niet verkeerd. De bezoekende ploeg uit Vleuten is gezien de uitslagen een team waar rekening mee gehouden moet worden, maar vol vertrouwen gingen de Alkmaarse dames te water. Tot tweemaal toe kwamen ze op achterstand. Naarmate het tweede kwart vorderde, wist DAW de wedstrijd meer te dicteren, en werd de achterstand omgebogen in een 3-2 voorsprong.

In de derde periode brak DAW los van Watervlo. Een mooie boogbal bracht de 4-2 op het scorebord en een rake strafworp van Van 't Hoff de 5-2. De eindstand werd bepaald op 6-2 door goed samenspel en snelle combinaties. In het laatste kwart werd er niet meer gescoord. Door de overwinning hebben de dames van DAW nog zicht op de tweede plaats. Aanstaande zaterdag zal in de Hoornse Vaart gestreden worden om die twee de plek te pakken te krijgen.