Alkmaar, 12 maart 2014. Op 1 januari 2015 moet een bovenlokaal Advies en Meldpunt Huiselijk Geweld Kindermishandeling (AMHK) operationeel zijn. Gemeenten moesten voor 28 februari aangeven welke taken zij na die datum nog zullen afnemen van Bureau Jeugdzorg. Ook moeten Steunpunten Huiselijk Geweld (SHG's), onder andere met het oog op de inzet van personeel, duidelijkheid krijgen over de werkzaamheden die zij in opdracht van de gemeenten al dan niet zullen uitvoeren. De GGD, als beoogd opdrachtnemer voor het AMHK per 1 januari 2015, krijgt opdracht voor 1 juni een businesscase uit te voeren rond de kwesties.

In Noord-Holland Noord zal een stuugroep met leden van het bestuur GGD NHN en leden van de Commissie Jeugd en Sociale Veiligheid van de Veiligheidsregio, het proces van de oprichting van het AMHK bewaken binnen de 19 betrokken gemeenten. Na 1 juni volgt er op basis van de businesscase definitieve besluitvorming over de te varen koers. Voor Alkmaar is het uitgangspunt dat het AMHK aansluit bij het wijkgericht werken.

Pin It
Bekeken: 1415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/