Heerhugowaard, 11 maart 2014. Er is veel te lezen en horen over een 'coachende leiderschapsstijl'. Maar het begrip 'coachen' wordt op ontzettend veel verschillende manieren gebruikt. Het is overal terug te zien: jobcoach, reintegratiecoach, personnal coach, directie coach. De vraag is echter, wat is coachen? De workshop coachvaardigheden geeft deelnemers in 1 dag antwoord op deze vraag, in welke situaties coaching effectief is en hoe te werk te gaan. 

In een verkort theoretisch kader over coachen wordt dit uitgewerkt en men gaat daar ook zelf mee aan de slag. Aan het eind wacht een bewijs van deelname. Deze workshop vindt plaats op 19 en 20 maart, en duurt een hele dag van 9.00 tot 17.00 uur. De dag vertegenwoordigt een waarde van € 250,- en is inclusief locatie, koffie/thee en lunch. Voor leden van MeerBusiness Noord-Kennemerland is de workshop gratis, niet-members betalen 165 euro, inclusief lidmaatschap.

Van Leijen Training & Coaching is voor de begeleiding ingehuurd. Het bedrijf is gespecialiseerd in twee hoofdonderdelen: Training en Coaching. In 2014 is dit uitgebeid met outplacement. Vanuit de filosofie dat elk mens zijn eigen gedragsverandering in werking kan zetten werken zij met veel respect en humor samen aan deze verandering. Meer informatie over de trainingen en coaching is -hier- te vinden en over het outplacement traject -hier-.

Pin It
Bekeken: 1261x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/