Tuitjenhorn, 11 maart 2014. Vannacht rook de taxichauffeur van Taxi 3000 rook in het pand aan De Dijken, waar hij even koffie wilde drinken. Hijzelf kon niks vinden maar er kwam wel steeds meer rook zijn bedrijf binnen. De brandweer werd gebeld, die de deur naar de buren heeft opengezaagd. Hierna bleek het al snel om een forse kortsluiting te gaan. De elektriciteitskabel naast de deur was al helemaal verwrongen door de hitte en de brandweerlieden moesten onder de kabel door "sluipen" op zoek naar de brandhaard.

Bij verder onderzoek in het pand, werd een wietplantage aangetroffen. Het gebouw werd sinds 1 februari verhuurd en de huurder had alleen de benedenverdieping nodig. De bovenverdieping kon zo een andere huurder krijgen. De huurder van de begane grond wist niet wat zijn bovenbuurman precies deed, maar dat werd dus overduidelijk. De schilderklus die de man die dag gepland had, moest maar even uitgesteld worden.

 

Pin It
Bekeken: 1278x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/