Alkmaar, 10 maart 2014. Voor scherp geprijsde keukens hoeft Nederland niet langer meer de grens over. Op 15 maart aanstaande opent de Duitse keukenformule Reddy namelijk haar zesde vestiging op Nederlandse bodem, en wel in Alkmaar aan de Koedijkerstraat 9A. Reddy ondernemer Harm Stikker: "De beste kwaliteit en functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs, dat staat bij Reddy voorop. We werken uitsluitend samen met A-merk leveranciers en bieden voor elke behoefte en elk budget een passende oplossing. Uw wensen staan centraal. De veelzijdigheid en de mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp zijn vrijwel onbeperkt."

Reddy is in Duitsland uitgegroeid tot inmiddels meer dan 60 winkels. Vooral de transparantie van de formule richting de klant is volgens Reddy zelf een echt onderscheid, waar geen concurrent in Duitsland tegenop kan en die nu ook naar Alkmaar komt. De keten maakt deel uit van de MHK Groep, de grootste inkooporganisatie van de Europese keukenmarkt, met als gevolg grote inkoopvoordelen.

Reddy heeft met haar 3D bioscoop een primeur. Harm Stikker: "Een keuken moet je in het eerste ontwerp al zo realistisch mogelijk kunnen benaderen. Indrukwekkend is daarom ook de 3D bioscoop. Hierin kan een klant met 3D bril virtueel door de eigen ontworpen keuken lopen. Ondertussen kan het ontwerp eenvoudig aangepast worden. Uniek in Nederland. Een echte première dus."

Pin It
Bekeken: 1401x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/