Alkmaar, 10 maart 2014. Zaterdagavond werd een 74-jarige vrouw uit Alkmaar thuis het slachtoffer van een babbeltruc. Rond 21.00 uur stond er een persoon voor haar deur die haar naam riep en haar aansprak als oma. Er vanuit gaande dat het een van haar kleinkinderen was, deed zij open. Een onbekende man kwam meteen naar binnen en ging in de woonkamer zitten. Hij vertelde dat hij met zijn dochters in de auto zat, met spoed weg moest en geen geld voor benzine had. In de tijd dat de vrouw wat geld voor de man haalde, stal de man een gouden slavenarmband. Het slachtoffer kreeg dat pas in de gaten toen de man al lang weg was.

Mogelijk heeft de man nog meer slachtoffers gemaakt. Om de dader te kunnen pakken, is het belangrijk dat eventuele slachtoffers zich bij de politie melden.

Pin It
Bekeken: 1591x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/