Alkmaar, 09 maart 2014. Al sinds het coalitieakkoord van april 2011 is het college van mening dat de huidige vestiging van Poppodium Victorie aan de Breedstraat te klein is. Het aanbod voor bezoekers moet aantrekkelijker. Daarom zijn verschillende opties onderzocht, waaronder de Harmonie aan het Doelenveld, de Ringersfabriek en de locatie Pettemerstraat, naast het nieuw te bouwen filmtheater op Overstad. De voorkeur van het college en Victorie zelf gaat uit naar nieuwbouw aan de Pettemerstraat. Maar verschillende andere instellingen zien meer in huisvesting van Victorie in het monumentale Ringersgebouw. 

Morgenavond (maandag 10 maart) wordt er definitief besloten of Victorie nieuwbouw krijgt in de Pettemerstraat, of dat de beslissing uitgesteld wordt om de optie Ringers serieus te bekijken. Een meerderheid van de raad lijkt voor de Pettemervariant te gaan. Quinten Zorge sprak erover met wethouder Anjo van de Ven, Nico Alsemgeest van Adapt!, Mark Bakker van de wijkraad Huiswaard en Judith Warries van podium Victorie.

Pin It
Bekeken: 1908x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/