Alkmaar, 06 maart 2014. Aan de Anna Bijnsstraat is woensdagavond een oudere vrouw beroofd. Een onbekende man belde bij haar aan en toen zij de deur open deed, duwde de man haar naar binnen. Ze werd toen gedwongen haar portemonnee af te staan. De dader, een lange, donker getinte man, ging er daarna op de fiets vandoor. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen die woensdagavond iets verdachts gezien of gehoord hebben, contact op te nemen met de politie.

De brutale overval doet denken aan die van 10 februari aan de Dillenburgstraat, niet veel verderop. Daar was het ook een getinte lange man die een oudere vrouw aan huis beroofde en er op de fiets vandoor ging. Verschil is wel dat de vrouw destijds een lange licht getinte man meent gezien te hebben, die haar via de kier van het deurslot beroofde.

Pin It
Bekeken: 1338x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/