Alkmaar/Purmerend, 5 maart 2014. De kwestie rond Life072 heeft nogal wat stof doen opwaaien de laatste weken. De culturele broedplaats verloor haar horecavergunning met als gevolg dat het de evenementen die juist het geld opbrengen niet meer kan laten plaatsvinden. Ook de concerten van De Jeugd van Tegenwoordig en BLØF werden afgelast. Naast een vroegere sluitingstijd mag een evenement ook niet meer dan 350 bezoekers hebben. Voor de fans is in ieder geval een oplossing gevonden; de uitverkochte concerten verhuizen haar poppodium P3 in Purmerend. Op 8 maart treedt daar De Jeugd van Tegenwoordig op en BLØF betreedt het podium op 11 april.

Maverick Events zal bussen inzetten om kaarthouders van de beide concerten tegemoet te komen. Op het NS station Alkmaar Centraal staan op 8 maart vier bussen gereed om kaarthouders van DJVT van en naar P3 te vervoeren.

Pin It
Bekeken: 1403x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/