Alkmaar, 3 maart 2014. Vanaf vandaag wordt de waterspeeltuin in zwembad de Hoornse Vaart omgetoverd tot een heus jungleparadijs. Bouwbedrijf BAM zal de verbouwing uitvoeren, die noodzakelijk was geworden vanwege de veroudering en slijtage van de huidige speelelementen. De verwachting is dat vanaf 19 maart gebruikt van kan worden gemaakt van de geheel vernieuwde waterspeeltuin met het thema 'jungle'. Tot die tijd zullen de kleintjes in het golfbad kunnen spelen.

De kleine zwemmers zullen straks samen met de aap water kunnen halen en van de glijbaan glijden onder toeziend oog van de papegaai-badmeester. Er is ook een water spuitende olifant waar je onder kan staan, maar daar is ook de krokodil.

Tot het zover is worden speciale voorzieningen getroffen in het golfslagbad zodat de kleintjes zich toch kunnen vermaken. Meer over de verbouwing en de tijdelijke voorzieningen in het golfslagbad, op de website van de Hoornse Vaart en op Facebook.

Pin It
Bekeken: 1259x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/