De politie heeft - na twee weken geleden een 19-jarige Amsterdammer - ook een 23-jarige plaatsgenoot aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de reeks explosies in Alkmaar. De jongeman zou zich op chatkanalen 'Klaas Vaak' noemen en volgens de politie "op zijn minst" een van de belangrijkste tussenpersonen in de zaak zijn.

De 23-jarige Amsterdammer is alweer de zeventiende verdachte die is aangehouden in verband met de reeks aanslagen op woningen die plaatsvond van oktober tot en met februari. Ook is bij doorzoeking van een Amsterdamse woning 294 stuks illegaal vuurwerk in beslag genomen. Het gaat om Cobra's. Die worden vaak in combinatie met een brandbare vloeistof gebruikt voor aanslagen op woningen.

Klaas Vaak is de alias van iemand die via chat-berichten uitvoerders van aanslagen rekruteerde en aanstuurde. Datzelfde werd ook gedaan door iemand met de alias Willem K. De politie koppelt de 19-jarige jongen uit Amsterdam die twee weken geleden werd opgepakt aan deze naam.
Pin It
Bekeken: 633x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/