De vonken vliegen er vanaf. Drie jongemannen hangen midden in de nacht rond bij een fatbike op de Platte Stenenbrug in Alkmaar en een van hen is bezig het kettingslot te forceren met slijptol. Het duurt niet lang voor ze weglopen met de fatbike. Maar de politie zag het allemaal via camera's gebeuren, en was al onderweg. Vlakbij wordt het drietal opgepakt en de fatbike in beslag genomen.

Bovengenoemde tafereel vond dinsdag rond 03:00 uur plaats op 'de Brug'. Dankzij live cameratoezicht werd het opgemerkt en kon de politie snel in actie komen, licht een woordvoerder toe. De verdachten werden ingerekend op de Hekelstraat. Het gaat om twee 18-jarige jongens uit Den Helder en een 16-jarige plaatsgenoot.

De eigenaar kan zich via 0900-8844 melden bij de recherche om een afspraak te maken voor het ophalen van de fatbike. Met de fietssleutel natuurlijk, of een ander bewijs van eigendom. Het zaaknummer is 2024097071.

[UPDATE] De eigenaar van de fatbike heeft zich inmiddels bij de politie gemeld en zijn tweewieler opgehaald. (foto's: Politie Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 863x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/