De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een ernstig ongeval op de N245 bij Noord-Scharwoude. Op het kruispunt met de Wageweg raakte rond 03:30 uur een bedrijfswagen van een beveiligingsbedrijf betrokken bij een aanrijding. Iemand die wandelend de weg wilde oversteken werd aangereden.

Onder andere een traumateam kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is met onbekende maar ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Alkmaar gebracht. Achter het stuur zat een 57-jarige vrouw uit Beverwijk. Zij is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De N245 was tijdens de hulpverlening en het onderzoek van de dienst Verkeers ongevallen Analyse richting Schagen afgesloten voor het verkeer. (foto: Intervisual Studio)
Pin It
Bekeken: 1260x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/