Gedegen recherchewerk in binnen- én buitenland heeft geleid tot een grote drugsvangst in Alkmaar. De politie meldt nu dat er dinsdag een succesvolle inval was bij een pand aan de Hazenkoog. De vangst bestond uit meer dan 100 kilo aan henneptoppen en hash en verder werd beslag gelegd op meerdere dure auto's en ruim 150.000 euro in cash en edelmetalen. De politie hield drie verdachten aan, waarvan er één vrijdag is voorgeleid.

Aan de inval ging een tip van de Franse politie vooraf. Het pand aan de Hazenkoog werd daarvoor al wel enige tijd in de gaten gehouden door de politie, over verdenking van drugscriminaliteit. Dinsdag gingen de seinen op groen en sloegen het landelijke Drugsteam en de Alkmaarse politie toe. Binnen werd duidelijk dat de locatie werd gebruikt voor de verpakking en distributie van cannabis- en marihuanaproducten.

Het pand is inmiddels door burgemeester Anja Schouten gesloten.
Pin It
Bekeken: 1532x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/