FG Live lanceert een nieuw festival: het Luna Beach Festival.  Het Strand van Luna wordt op een zomerse zaterdagmiddag omgetoverd tot een groots festivalterrein, waar maar liefst 5.000 feestgangers aanwezig kunnen zijn. Hardstyle, R&B en Nederlandse hiphop klinkt 27 juli door het park. "Deze artiesten zie je eigenlijk nooit in de regio."

"Je hebt Mixtream Festival, dat heel alternatief is en het Nederlandstalige festival Zomertoer, maar nog niks zoals dit.", legt organisator Dennis Luken uit. Hij voelde zich aangesproken door het  "Waarom wordt er nooit iets georganiseerd voor jongeren?" dat hij om zich heen hoorde. Volgens Luken is er nog geen urban dance festival voor jongeren in Heerhugowaard.

"We hebben gelijk onze telefoonklapper opgepakt en onze vrienden gebeld. En we hebben een super mooie line-up." Artiesten als Broederliefde, Chucky, Quintino, DJ Jean, Brennan Heart en de Afro Bros zullen de twee stages vullen.

Quintino is één van de artiesten die gaat optreden op het Luna Beach Festival. (foto: aangeleverd)


De kaartverkoop voor het festival gaat al snel van start. Donderdag 25 april om 19:00 uur. "Vlak voor Koningsdag." Daar is over nagedacht. "Dan hebben mensen nog net niet al hun geld uitgegeven. Als ze er dan heen willen, moeten ze dit weekend maar iets minder biertjes kopen", lacht Luken

De earlybird kaartjes kosten 32,50 euro. En dat is volgens Dennis helemaal niet veel.  "Wij hopen dat mensen het leuk vinden en iedereen een kaartje koopt." En de kaart verkoop zou snel kunnen gaan: "Donderdagavond zijn we hopelijk uitverkocht. Je weet het nooit."

Al met al hoopt Dennis - die ondertussen al bijna twintig jaar festivals organiseert - dat de jongeren terug kunnen kijken op een mooie dag: "Het is altijd leuk om foto's en video’s van de jongeren terug te kunnen zien." (foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 1187x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/