Op 25 en 26 mei stellen kunstenaars en designers in Dijk en Waard hun ateliers weer open voor het grote publiek. Bezoekers kunnen tijdens de Kunstroute 2024 op een laagdrempelige manier een kijkje nemen bij tal van creatievelingen. Doel van de route is om belangstellenden in contact te brengen met beeldende kunst uit de eigen omgeving.

Verspreid over de route kan iedereen kennis maken met vele vormen van expressie zoals schilderen, beeldhouwen, sieraden maken en fotograferen. Deelnemende kunstenaars zijn onder andere Hetty Branderhorst, Sander van Helvoort, Miriam Kooy en Caroline de Moel en vele anderen.

In de Artfarm aan de Rustenburgerweg 126 is een overzichtsexpositie van deelnemende kunstenaars. Hier kunnen geΓ―nteresseerden een keuze maken uit de kunstenaars waar ze meer van willen zien en horen. Theater Cool biedt ruimte aan kunstenaars die hun atelier op wat meer afgelegen plekken hebben.

Er is ook een folder over de kunstroute. Dit jaar worden deze weer in de week voor de Kunstroute huis-aan-huis verspreid. De folder is ook op te halen bij de Kunstkerk, Cool, Centrum 31, de Artfarm, het Poldermuseum het Oude Gemaal en het gemeentehuis. Deze folders zijn vanaf half mei beschikbaar.
Pin It
Bekeken: 79x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/