Een automobilist is gewond geraakt bij een ernstig ongeluk op de Noordervaart (N243) in Alkmaar. De man kwam vrijdagavond laat vanaf de Westdijk (N244) en werd op de kruising in de flank gereden door een bedrijfswagen die richting het centrum reed. Daarna schoot zijn auto door en klapte deze met de achterkant vol tegen een lichtmast. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. 

De verkeerslichten waren in werking, dus zal een van de twee bestuurders door rood gereden zijn. De toestand van de automobilist is niet bekend. Wel is te zien dat zijn Volvo klassieker van de achterkant volledig in elkaar zit.

Een deel van de kruising was tijdelijk afgesloten voor de hulpverlening en omdat de weg bezaaid lag met glas en auto-onderdelen. Een berger is gekomen om beide voertuigen weg te halen en de weg schoon te maken.
Pin It
Bekeken: 983x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/