Pamfletten, posters, spandoeken, een aparte website, persberichten, berichtjes op sociale media en open oefenavonden. Veiligheidsregio Noord-Holland Noord komt brandweervrijwilligers tekort en pakt flink uit om de gelederen aan te vullen. Voor de twaalf kazernes die het hardst versterking nodig hebben, waaronder die in Heiloo, Koedijk, Castricum, Schoorl, wordt deze hele maand een wervingscampagne georganiseerd.

"Brandweervrijwilliger worden? Dat kunnen meer mensen dan je misschien zou denken!", adverteert de Veiligheidsregio. Na de succesvolle pilot in 2022 en de wervingscampagne afgelopen september gaan de veiligheidsregio weer vol enthousiasme aan de slag, samen met de twaalf posten. De wervingscampagne moet geïnteresseerden verleiden om naar een van de open oefenavonden te komen, die in de eerste weken van april worden gehouden bij de betrokken kazernes. En wie weet zetten ze dan wel door.

De vorige campagne was een groot succes. Zeventien geïnteresseerden kwamen op de open oefenavonden af. Na twaalf weken met meeloopavonden gaven negen van hen aan door te willen zetten. Ze bezochten een informatieavond over de veiligheidsregio, de brandweer en de opleiding Manschap bij Brandweerschool Noord-Holland. Eind januari en halverwege februari ondergingen ze hun aanstellingskeuring en zeven kandidaten mogen door naar de opleiding.

Meer weten? Kijk onder andere op brandweervrijwilligerworden.nl.
Pin It
Bekeken: 912x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/