Een man met een breekijzer heeft vrijdagochtend geprobeerd in te breken bij een huis aan de Landstraat in Alkmaar. De bewoner was niet thuis, maar zag op camerabeelden hoe de inbreker de schuifpui probeerde open te forceren. Hij belde snel 112. De politie was er spoedig bij en heeft in de omgeving iemand die aan het signalement voldeed staande gehouden, maar dat bleek toch niet de inbreker te zijn.

De inbraakpoging gebeurde net even na 09:00 uur. Tien minuten later plaatste de politie een Burgernet-oproep met het verzoek uit te kijken naar een man met een zwarte of donkergrijze jas met capuchon en een blauwe spijkerbroek. De man was na zijn gestaakte poging vertrokken in de richting van de Baansingel.

"De man heeft duidelijk wat geprobeerd, maar de schuifpui was niet ontzet. Er was geen braakschade", vult een politiewoordvoerder bij navraag aan. Volgens hem droeg de dader (ook) een muts en een pet. Waarom de inbreker opgaf kan de woordvoerder niet achterhalen. "Wij kunnen dat in het systeem op dit moment nog niet zien."

Omdat er verder mensen werden gespot die voldeden aan het signalement is de actie op Burgernet rond 10:00 uur afgesloten. "De in Alkmaar gezochte man is niet aangetroffen", staat in het afsluitende bericht.
Pin It
Bekeken: 1440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/