Een jonge fietser is slachtoffer geworden van een straatroof in de Cataloniëstraat in Alkmaar. De 15-jarige jongen werd maandag rond 22:35 uur van zijn fiets getrokken door vier overvallers en onder bedreiging van een mes beroofd van zijn bezittingen. De politie zoekt mensen die meer weten en eventueel camerabeelden hebben van de straatroof.

In ieder geval twee van de daders zijn jongens van 15 à 16 jaar oud. Een van de twee is licht getint en ongeveer 1,70m lang. Hij heeft een opvallend grote en lange neus, en donker stijl haar dat is opgeschoren aan de zijkant. Hij droeg een zwarte spijkerbroek en was op de fiets.

Achterop zat de andere jongen met lichte huidskleur van rond 1,65m lang. Hij heeft donkere ogen, donker haar dat naar voren zat en droeg een zwarte jas.

Dader nummer drie is rond 1,80m lang en van onbekende leeftijd. Hij droeg een zwarte 'pufferjas' met capuchon over zijn hoofd en een zwarte spijkerbroek met gaten. Verder droeg hij donker handschoenen en beige sokschoenen met witte tekst van het merk Balenciaga. De vierde was ook ongeveer 1,80m lang en droeg donkere kleding.

De politie zoekt eventuele getuigen en is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Wie beelden heeft kan die via politie.nl uploaden. Het zaaknummer is 2024037207.
Pin It
Bekeken: 1328x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/