"Misschien past dat ook wel bij u mijnheer Van Groen. Dat het bij u net even anders gaat." Aan het woord is burgemeester Anja Schouten, in een propvolle kamer in het stadhuis. Want afgesproken was dat er twintig genodigden zouden zijn. Het waren er 'ietsje' meer. Dus te weinig zitplaatsen, te weinig gebakjes en 'lichte paniek' bij de organisatie. "Maar dat maakt u ook tot wie u bent."

De burgemeester doelde daarbij bovendien op het gebrek aan verrassing. Normaal gesproken wordt iemand met een smoes ergens naar toe gelokt, maar deze uitreiking was al van tevoren bekend. En wie Van Groen kent zal daar inderdaad niet verbaast over zijn. (tekst loopt door onder de foto)

Burgemeester Anja Schouten aan het woord bij de uitreiking van het ere-insigne aan Bart van Groen (foto: JJ Foto/ Jan Jong)


De naam Bart van Groen is te vinden in vele commissies, statuten, analen en stichtingen van Alkmaar. Hij is initiatiefnemer en één van de drijvende krachten achter Alkmaarders op de Kaart, ooit een initiatief van Alkmaarse raadsleden. Van Groen begon hij zijn politieke carriëre bij OPA en heeft hij zelfs nog een eigen lokale partij gehad: Bruisend Alkmaar. (foto: JJ Foto/ Jan Jong)
Pin It
Bekeken: 943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/