Het koude winterweer is voorbij en die weersverandering gaat gepaard met stevige wind. In de nacht van zondag op maandag wordt zelfs een stevige storm verwacht. In heel de regio moeten mensen dan ook rekening houden met overlast en mogelijke stormschade. "De windsnelheden zijn het hoogst aan de kust."

Het zwaartepunt van de storm ligt maandagochtend vroeg tussen 5:00 en 8:00 uur. Dat is de verwachting van weerman Jan Visser, verbonden aan NH, mediapartner van Streekstad Centraal.

Vissers collega's van het KNMI laten daarom vanaf 22:00 zondagavond code geel ingaan. Die weerwaarschuwing wordt later in de nacht verzwaard. Tussen 2:00 en 8:00 maandagmorgen geldt code oranje.

Net als eerdere stormen heeft ook deze storm een naam gekregen: Isha. Storm Isha raast dus vooral 's nachts over de regio. De directe gevolgen voor het verkeer zullen dus meevallen, maar als er bomen de weg op waaien, heeft dat uiteraard wel impact op de ochtendspits.

Door Isha is er opnieuw kans op hoge waterstanden in de provincie Noord-Holland. Vrijdag werden uit voorzorg al verschillende sluizen gesloten vanwege de voorspelde storm. Het Hoogheemraadschap verwacht dat de sluizen pas op dinsdag weer geopend worden.
Pin It
Bekeken: 1011x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/